Om bloggen

Velkommen!

Jeg begynte å skrive denne bloggen for å vise at glutenfritt ikke nødvendigvis betyr vanskelig eller stygg smak. Ofte er det lite som skal til for å tilpasse en «vanlig» oppskrift slik at den blir glutenfri og ofte smaker det minst like godt som vanlig mat. Det er selvfølgelig noen flere fartsdumper man må over når man skal bake glutenfritt, det er litt andre regler for bruk av glutenfritt mel men med litt eksperimentering og stå-på-vilje så lykkes man som regel.

Jeg kommer i hovedsak til å skrive om oppskrifter og baking, men også om produkter jeg oppdager eller nye produkter på markedet.

Håper dere liker bloggen og at den kanskje gjør den glutenfrie hverdagen deres enklere!

Eirin Adriane

3 kommentarer om “Om bloggen

  1. Bentepernilla sier:

    Tusen takk for en lekker og inspirerende blogg! Pga div studiedeadlines har jeg ligget litt på latsiden bloggmessig selv i det siste, men her fant jeg inspirasjon til å bevege meg inn på kjøkkenet igjen! Mye moro oppskrifter jeg gleder meg til å prøve! (Og så så pen blogg med fine bilder!) keep up the good work! Pernilla.

  2. Beate A Erland sier:

    Fant bloggen din i dag vi link på facebook. Ser at her er det masse inspirasjon å hente:-). Oppskriftene ser greieut, og framgangsmåten er godt forklart. Alltid kjekt å finne inspirasjon til glutenfribakst, da gjenstår det bare å finne tid 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s