Rhodos del 1

Jeg har altså rømt fra kalde Nord Norge AKKURAT tidsnok til at det begynte å bli varmt der (typisk – ikke sant?) Meen jeg kan ikke akkurat klage for det er fantastisk fint her på Rhodos. Vi bor på Sunprime Miramare Beach på vestkysten av Rhodos, og selv om vi bare har vært her siden onsdag er neste år så og si allerede planlagt! Vi skal være her i tilsammen 2 uker og jeg har i løpet av den tiden tenkt å skrive om restauranter vi har vært på og hva jeg syns om maten og hvordan restaurantene tilrettelegger for allergier. Følg meg på snapchat – der kommer det oftere oppdateringer (easybreezyfri).

Her er utsikten fra balkongen:

 
 Første kvelden spiste vi på restauranten på hotellet. Vi har med oss oversettingskortet fra NCF, men det hadde vi nesten ikke trengt. De vet veldig godt hva matallergi er her og restaurantsjefen kom raskt ut for å forsikre seg om jeg hadde noen andre allergier. Jeg bestilte lammekoteletter som jeg fikk servert med grillede grønnsaker, chips og en hjemmelaget bearnaise. Maten var veldig god, og det var ett kjempegodt førsteinntrykk av hotellet og restauranten.

 
Vi har valgt å kjøpe frokost på hotellet, noe som jeg syns er en fordel. Her løper restaurantsjefen og henter en varm baguett til meg. Det er ikke det største utvalget i pålegg og diverse, men du går absolutt ikke matløs herifra! De har masse god oppskåret frukt å velge i 😉

   

Lunsjen på hotellet blir servert i Pool baren, noe som er veldig greit da det er et lite stykke fra vårt rom ved inngangen av hotellet. Det er veldig rent og fint her. Jeg bestilte Gyros og de erstattet pitabrødet med samme type baguett som de serverer til frokost. Igjen fikk jeg følelsen av god matkunnskap da jeg først spurte etter Moussaka som den hyggelige servitøren sa inneholdt hvetemel.

 
På kvelden gikk vi ut for å spise. Vi fikk anbefalt en restaurant en liten gåtur fra hotellet av en av de skandinaviske i resepsjonen. Restauranten heter Le Gourmet og vi ble tatt imot av en veldig hyggelig dame. Ordet gluten var så vidt ute av munnen min før hun sa «I know, I know, I’ll take good care of you». Vi bestilte ett lite lammelår på deling og hun anbefalte da at vi tok noen småretter først. Vi fikk grillet ost og et fat med sopp og tomat. Det var veldig godt, og til og med moren min som ikke er så glad i sopp forsynte seg to ganger. Til lammelåret fikk vi to forskjellige tilbehør med bønner og linser. Dette var også godt, til tross for at jeg ikke er så glad i bønner. Alt i alt var dette en god opplevelse selv om maten ble litt dyr.

   
  

 

Ny oppdatering kommer om ett par dager 🙂

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s